König Esküvő - Esküvőmlesz.hu
Ajánlatot kérek tőle
Üzenetet küldök neki

König Esküvő

Szerelem. Kimondani is kellemes érzés. Simogató, ölelő.
Azért vagyunk, hogy ez az érzés a tervezés és a szervezés során mindvégig megmaradjon. Az esküvő megjelenése a pár egyéniségének a kivetítése, ezért sok időt szánunk rá, hogy az álmokat a választott stílushoz, helyszínhez, évszakhoz, menyasszonyi ruhához hangoljuk.

A dédelgetett álmokból kezdjük a dekorációs terveket megszőni, majd különféle ötletekkel, szakmai tanácsainkkal megfűszerezve tovább és tovább fejlesztjük. Igyekszünk minden kis arcrezdülést érzékelni, hogy a legmegfelelőbben tudjuk az ifjú párra szabni az esküvő hangulatát, megjelenését.

Központi szerepet kap a minőség, mely a legfontosabb a számunkra a dekorációtervezés és a kivitelezés során is. Maximalizmus és lojalitás, ez jellemző rám és kollégáimra. Sok év alatt alakult ki a kis közösségünk, akik képesek professzionális színvonalon dolgozni.

Mivel minden esküvő számomra egy nagy csoda és szakmai kihívás, ezért amíg a végső kép össze nem áll a fejemben, addig éjjel-nappal dolgozom rajta. Tudom, hogy furán hangzik, de sokszor egy megoldás valami régi emlékemből kerül elő. Gyerekkori képek, vagy valamelyik kedvenc regényhősöm hagyatéka, vagy egy korábbi utazásom egy-egy pillanatának szívet melengető emléke. Minden esküvő tervezése és szervezése során igyekszem pontosan tájékoztatni a megrendelőket. Próbadekorációkat készítek, egyeztetek, felkutatom a megfelelő tárgyi eszközöket, virágfajtákat. Igyekszem a körülményekhez képest a legízlésesebb, leginkább a stílushoz illő eszközöket megkeresni.

A csoda az utolsó pillanatokban áll össze. Meggyújtjuk a gyertyákat, illatmécseseket, és várjuk a szerelmes házaspárt. Csendben és lélegzetvisszafojtva. Amikor kinyitjuk a feldíszített terem ajtaját, akkor az arcokon látható mosoly a mi igazi nyereségünk.
Cím:
Érd
Budapest
Székesfehérvár
Telefonszám:+36 70 6131384
Mobil:+36 70 6131384
Saját honlap: Oldal megtekintése
Kapcsolattartó neve:König Erika
Szolgáltatási terület: Összes megye
Kerületek: Összes kerület
Szolgáltatások
Ajándékötlet:
egyedi, kreatív ajándék
Esküvői dekoráció
Esküvői kellékek
Esküvőszervezés:
dekoráció kiválasztása
esküvői ruha vásárlás
fotós
helyszín
köszöntőajándékok megrendelése
meghívók megrendelése
virág, menyasszonyi csokor
zenekar, dj
Eszközbérlés
Lánybúcsú Legénybúcsú:
egyéb kellékek
Esküvői meghívók
Női ruha
Virág